OVER ONS

De Hobby Kampeerautoclub Nederland is opgericht door een aantal campervrienden in 2001.  Deze campervrienden zijn dan ook de grondleggers voor de huidige club. Een aantal van hen zijn nu nog steeds lid van de vereniging.

Binnen onze club hebben we nog een groot aantal leden die graag de jaren 80 en 90 modellen van de Hobby 600 in stand houden. Deze groep hobby-liefhebbers zijn dan ook vaak aanwezig op de voor en/of najaarstreffen. 

Hier ontstaan dus ook vriendschappen  voor het leven. Kortom of je nu een nieuwe of een oude hobby bezit, hier ben je welkom zoals je bent. Ons motto is dan ook "het is meer dan een hobby". Om het voor iedereen laagdrempelig te houden hebben wij gekozen voor een lage contributie van € 27,50 op jaarbasis. En wat mag je voor deze contributie verwachten:

  • Lidmaatschap hobby kampeerautoclub
  • 2 maal per jaar een Treffen (voor- en najaar) De kosten hiervoor worden separaat in rekening gebracht bij deelname

  • 4 x per jaar een nieuwsbrief

Lid worden? Ga dan naar het kopje lid worden en vul daar de gegevens in en wie weet tot snel op ons volgende treffen.

Ook geven wij potentiele leden de mogelijkheid om een introductieweekend bij te wonen op één van onze treffen. U kunt zich hiervoor opgeven onder het kopje contact, laat hierbij een bericht achter met uw contactgegevens en het bestuur neemt dan met u contact op. U betaald dan nog niet de contributie, maar alleen de kosten voor het treffen.