HKC NIEUWS

De HKC Nederland is nu uiteraard ook te vinden op Facebook onder hobby kampeerauto club nederland dit is een besloten groep dus aanmelding is verplicht.

waarom een besloten groep ? dit is bewust gedaan om negatieve antwoorden zoals op vele openbare Facebook pagina's gebeurd buiten te houden deze pagina is dan ook lauter en alleen voor Hobby bezitters en liefhebbers.

onder deze groep mensen die op Facebook actief zijn is ook al weer een club lid geworden van de HKC en Facebook draagt nu dus ook bij om onze vereniging te laten groeien.

voor de Facebookvrienden geld ook de regel dat ze 1 introductieweekend mogen bijwonen om te kijken of dit clubleven ook bij hen past.Mocht u toch vragen hebben  stuur dan een mail naar gerardpruijn@live.nl   u ontvangt dan alle benodigde info.

alvast bedankt voor uw intresse  in HKC Nederland , wij begroeten u dan ook graag als nieuw lid.


Met vriendelijke groet,

Bestuur HKC Nederland


Het najaarstreffen zal worden gewijzigd naar een andere locatie i.v.m. groei van de club dus het aantal beschikbare plaatsen was niet genoeg.

De Fotogalerij is nog niet compleet , dit komt mede doordat we de foto's van de oude site nog moeten krijgen, wij hopen deze zo snel mogelijk te kunnen plaatsen nog even geduld graag.